За пошкоджений причеп СГ «ТАС» виплатила понад 920 тис. грн

За пошкоджений причеп СГ «ТАС» виплатила понад 920 тис. грн

Обставини пригоди, внаслідок якої було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» причеп Schmitz, здивували навіть досвідчених страховиків. Адже цього разу йшлося не про аварію під час руху, що стаються досить часто, і не про пошкодження в процесі маневрування, що також не рідкість, зважаючи на габарити вантажівки з причепом. Інцидент стався в процесі розвантаження застрахованого причепа. Під вагою вантажу перевернувся кузов машини, пошкодивши колесо, і причеп впав, зазнавши значних пошкоджень. Цей випадок стався на Кіровоградщині.

За висновком експертів, загальний збиток власника транспортного засобу внаслідок аварії склав 926841 грн.
Страхова група «ТАС», де Schmitz було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини справи, визнала випадок страховим та оперативно виплатила клієнтові належне страхове відшкодування в розмірі понесених ним збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що є одним з беззаперечних лідерів вітчизняного ринку автострахування, пропонує автовласникам цілу низку страхових продуктів, що забезпечують оптимальний захист на дорозі. І кількість автомобілістів, які надають перевагу продуктам СГ «ТАС», обираючи саме її своїм страховиком, щороку стрімко зростає. Так, лише минулого року СГ «ТАС» прийняла на страхування 42388 транспортних засобів, уклавши відповідну кількість договорів КАСКО, а також оформила 963687 полісів ОСЦПВ та 182805 полісів добровільної «автоцивілки», що є одними з найвищих показників на ринку. Залишається додати, що загалом в 2019 році саме Страховій групі «ТАС» довірили свій страховий захист 1181261 клієнт.