За пошкоджене вогнем авто СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень

За пошкоджене вогнем авто СГ «ТАС» виплатила понад півмільйона гривень

Інцидент із застрахованим Страховою групою «ТАС» автомобілем Kia Sorento стався в Тернополі.
Напередодні події, пізно ввечері клієнт компанії, як завжди, залишив своє авто на парковці біля власного будинку. А вже о першій годині ночі йому зателефонували сусіди, повідомивши, що його машина палає. Пожежні, які прибули за викликом, швидко загасили полум’я, однак вогонь до того моменту вже встиг наробити багато лиха – автомобіль майже повністю вигорів. Представники служби з надзвичайних ситуацій, які також прибули на місце події, дійшли висновку, що мало місце самозаймання, причини якого наразі з’ясовуються.

В свою чергу, Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення обставин справи. Страховиком було прийнято рішення про визнання події страховою та виплату автовласникові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що сягнули 564451 грн.

Автомобіль було застраховано за програмою «3 зірки» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, за статистикою 2018 року, на договори автострахування припадає 81% обсягу виплат Страхової групи «ТАС», що вже давно зарекомендувала себе як один з лідерів у вказаному сегменті ринку. Так, за результатами минулого року СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку «автоцивілки» та традиційно увійшла в «десятку» на йбільших страховиків на ринку КАСКО.