Понад 480 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад 480 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: страхове відшкодування в розмірі 484555 грн було перераховано власникові автомобіля Land Rover Range Rover Evoque, пошкодженого в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія сталася на Київщині. Автомобіль  рухався трасою, як на дорогу раптом вибіг вискочив собака. Щоб уникнути наїзду на тварину, водій різко вивернув кермо, але не впорався з керуванням – автомобіль вилетів на узбіччя та врізався в дерево.

В результаті пригоди Land Rover зазнав значних пошкоджень. Так, було пошкоджено обидва передні крила автівки, капот, передній бампер, двигун, розбито блок-фари та решітку радіатора.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та врегулювала, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування в розмірі понесених ним збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» – один з визнаних лідерів ринку автострахування. За статистикою, щодня страховик виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 3,54 млн грн відшкодувань, з яких 2,93 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», договорами КАСКО та «Зеленою карткою».

Варто зазначити, що саме якісне оперативне врегулювання збитків, розмаїття страхових продуктів, розрахованих на всі категорії автовласників, та відмінний сервіс на всіх етапах дії договору страхування є запорукою того, що кількість клієнтів, які саме СГ «ТАС» довіряють страховий захист своїх авто, з кожним роком збільшується. Так,  лише протягом минулого року Страховою групою «ТАС» було прийнято на страхування 48819 транспортних засобів. В цілому ж компанією впродовж 2020 року було укладено 2285111 договорів страхування, а кількість клієнтів сягнула 1125819 осіб.