За підсумками І кварталу СГ «ТАС» підтвердила лідируючі позиції на ринку

За підсумками І кварталу СГ «ТАС» підтвердила лідируючі позиції на ринку

Як свідчать дані спеціалізованого порталу Forinsurer, за результатами І кварталу 2023 року Страхова група «ТАС» продовжує міцно утримувати провідні позиції на страховому ринку України.

Так, компанія вчергове посіла перше місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – як за обсягом зібраних платежів, так і за сумою виплачених відшкодувань. Ба більше, за даними Forinsurer, відрив СГ «ТАС» від найближчого конкурента, зокрема за показником виплат за полісами обов’язкової «автоцивілки», виявився колосальним: сума відшкодувань, виплачених лідером ринку, більш ніж на 30% перевищує відповідний показник страховика, який став срібним призером «перегонів».

Традиційно перше місце посіла СГ «ТАС» і в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Примітно, що і тут відрив лідера ринку від страховика, що посів другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці, був чималим: обсяг премій, залучених СГ «ТАС» за договорами добровільної «автоцивілки», на 41% перевищує суму платежів, зібраних компанією, що стала «другим  номером». 

Свої провідні позиції підтвердила СГ «ТАС» і в інших сегментах ринку автострахування. Так, компанія традиційно увійшла до числа найбільших страховиків на ринку КАСКО та «Зеленої картки».

До ТОП-5 лідерів ринку увійшла СГ «ТАС» і в сегменті добровільного медичного страхування – притому що за підсумками І кварталу минулого року посідала шостий рядок у відповідному рейтингу. Втім, це не єдине досягнення СГ «ТАС» на ринку особистого страхування. Так, компанія покращила свої позиції в сегменті страхування на випадок хвороби, посівши четверте місце у рейтингу проти п’ятого за результатами перших трьох місяців 2022 року.

В свою чергу, на ринку агрострахування СГ «ТАС» за підсумками І кварталу поточного року стала четвертою, здолавши за рік одну сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.

Залишається додати, що за показником чистих страхових премій та обсягом виплачених страхових відшкодувань СГ «ТАС» традиційно увійшла до «трійки» лідерів ринку.