СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку за обсягом чистих платежів та виплат

СГ «ТАС» посіла третє місце на ринку за обсягом чистих платежів та виплат

При цьому серед компаній з виключно українським капіталом компанія за обома показниками стала першою на ринку за підсумками І півріччя 2022 року.

Про це свідчать дані профільного видання Insurance TOP.

Загалом за результатами шести місяців поточного року СГ «ТАС», попри повномасштабну війну, суттєво зміцнила свої позиції фактично в усіх сегментах ринку. Так, компанія традиційно посіла перше місце серед страховиків, які працюють в сегменті обов’язкової «автоцивілки»: обсяг залучених СГ «ТАС» премій за полісами ОСЦПВ майже на 12% перевищує відповідний показник найближчого конкурента. Підтвердила своє лідерство компанія і в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – і, до речі, зі ще більшим відривом – 67%.

Традиційно перше місце компанія посіла і за обсягом виплат за полісами «Зелена картка».

За обсягами продажів КАСКО Страхова група «ТАС» посіла п’яте місце, здолавши за рік одну сходинку у відповідному рейтингу.

Суттєво зміцнила свої позиції СГ «ТАС» і в сегменті особистого страхування. Так, за підсумками січня – червня компанія стала четвертою серед страховиків, які працюють на ринку страхування медичних витрат (туристичного страхування), хоча торік посідала ще сьому сходинку у відповідній рейтинговій таблиці. Водночас на ринку добровільного медичного страхування компанія за результатами І півріччя стала шостою, здолавши за рік дві сходинки у вказаному рейтингу. В свою чергу, в сегменті страхування від нещасних випадків СГ «ТАС» посіла сьоме місце проти десятого за підсумками шести місяців 2021 року. На ринку страхування на випадок хвороби компанія, як і минулого року, увійшла в ТОП-5 найбільших страховиків країни.

Покращила свої позиції Страхова група «ТАС» і на ринку страхування цивільної авіації, де стала третьою, хоча ще рік тому посідала у вказаному сегменті четверте місце. А ось на ринку страхування фінансових ризиків компанія за підсумками І півріччя посіла четверте місце проти восьмого, яке посідала торік.

Значно зміцнила свої позиції СГ «ТАС» і на ринках страхування майна та страхування від вогню та стихійних явищ: у вказаних рейтингах страховиків компанія посіла одинадцяте та дев’яте місце відповідно проти двадцятого та одинадцятого, які посідала за результатами І півріччя 2021-го.

В свою чергу, на ринку страхування сільськогосподарської продукції компанія посіла восьме місце.

Загалом за обсягом чистих страхових платежів СГ «ТАС» увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків країни – і при цьому стала першою за вказаним показником серед страховиків з виключно українським капіталом. Власне, так само, як і за показником виплат. Третьою стала СГ «ТАС» і за чистим фінансовим результатом, хоча торік у відповідній рейтинговій таблиці посідала лише десяте місце.