За підсумками І півріччя СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку страхування фізичних осіб

За підсумками І півріччя СГ «ТАС» посіла друге місце на ринку страхування фізичних осіб

Авторитетне профільне видання Insurance TOP оприлюднило результати дослідження вітчизняного страхового ринку за перші шість місяців 2021 року.

Отже,  за даними видання, що базуються на аналізі фінансової діяльності учасників ринку, Страхова група «ТАС» традиційно увійшла до числа безперечних лідерів, а в певних сегментах і покращила свої позиції.

Так, СГ «ТАС» вчергове посіла місце беззаперечного лідера ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників: обсяг надходжень компанії за полісами ОСЦПВ за звітний період на 15% перевищує відповідний показник страховика, який посів другу сходинку у рейтинговій таблиці.

Ще більшим – на рівні 43% – за підсумками І півріччя виявився розрив між СГ «ТАС», яка традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють в сегменті добровільної «автоцивілки», і «срібним» призером відповідного рейтингу.

Першу сходинку рейтингу посіла СГ «ТАС» і за обсягом відшкодувань, виплачених за шість місяців за полісами «Зелена картка».

Зміцнила свої позиції і досягла високих результатів СГ «ТАС» і на ринку КАСКО, піднявшись з сьомого місця, яке займала за підсумками січня – червня минулого року, на шосту сходинку відповідного рейтингу.

Втім, як свідчать дані Insurance TOP, досягнення компанії ї не обмежуються лише сегментом автострахування. Так, СГ «ТАС» посіла восьме місце на ринку ДМС, тоді як за результатами І півріччя 2020-го була десятою серед страховиків, що здійснюють добровільне медичне страхування.  Стабільно високими є позиції СГ «ТАС» і в інших сегментах ринку особистого страхування.  Так, компанія посіла п’яте місце на ринку страхування на випадок хвороби, стала сьомою на ринку туристичного страхування та увійшла в ТОП-10 на ринку страхування від нещасних випадків.

В свою чергу, обсяги продажів компанії в сегменті  обов’язкового страхування цивільної авіації забезпечили СГ «ТАС» четверте місце у рейтинговій таблиці проти шостого за підсумками січня – червня 2020-го.

Водночас на ринку страхування фінансових ризиків СГ «ТАС» за результатами І півріччя поточного року посіла восьме місце.

В цілому за обсягом зібраних платежів – як чистих, так і валових – СГ «ТАС» традиційно увійшла до ТОП-3 лідерів вітчизняного страхового ринку. Крім того, компанія посіла третє місце за показником прямого страхування, хоча ще рік тому була п’ятою у відповідній рейтинговій таблиці.

А ось за обсягом премій від фізичних осіб Страхова група «ТАС» посіла почесне друге місце на ринку, що вчергове підтверджує високу довіру українців до компанії і їх бажання мати страховий захист саме від цього страховика.

Залишається додати, що за розміром страхових резервів СГ «ТАС» посіла третє місце, за обсягом гарантійного  фонду – п’яте.