СГ «ТАС» підтвердила лідерство на українському страховому ринку

СГ «ТАС» підтвердила лідерство на українському страховому ринку

Згідно з даними авторитетного профільного видання Insurance TOP за І півріччя Страхова група «ТАС» продовжує планомірно зміцнювати свої позиції на вітчизняному страховому ринку.

Зокрема, СГ «ТАС» традиційно очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку «Зеленої картки». Так, обсяг надходжень страховика за січень – червень поточного року за полісами «Зелена картка» склав 115 683,5 тис. грн, а сума виплат – 46 433,8 тис. грн, що є найвищими показниками на ринку.

Водночас в рейтингах страхових компаній, що працюють на ринку обов‘язкової та добровільної «автоцивілки» Страхова група «ТАС» посіла треті місця. На ринку страхування наземного транспорту СГ «ТАС» за підсумками І півріччя покращила свої позиції, посівши 9 сходинку, тоді як за результатами І кварталу займала 12 місце.

Зміцнила свої рейтингові позиції СГ «ТАС» і на ринку страхування майна: за даними Insurance TOP, Страхова група «ТАС» посідає 7 місце серед страховиків, що представлені на ринку добровільного страхування від вогню та стихійних явищ (за підсумками І кварталу займала 9 місце), та увійшла в десятку найкращих на ринку добровільного страхування майна.

Кращі показники СГ «ТАС» продемонструвала і в продажах договорів добровільного страхування на випадок хвороби – компанія посіла 6 сходинку відповідного рейтингу, тоді як за підсумками перших трьох місяців поточного року займала 8 місце. На ринку туристичного страхування (страхування медичних витрат) позиції СГ «ТАС» залишились незмінними – 5 місце.

Крім того, як свідчить оприлюднена статистика, Страхова група «ТАС» потужно заявила про себе на ринку страхування цивільної авіації, посівши 4 місце у рейтинговій таблиці. Додамо, що в І півріччі Страхова група «ТАС» також увійшла в ТОП15 страховиків – лідерів ринку страхування сільгосппродукції, посівши 12 сходинку рейтингу.

Загалом за обсягом чистих страхових платежів СГ «ТАС» за підсумками шести місяців посіла 4 місце на українському страховому ринку (за результатами І кварталу – 5 місце). За показником виплат позиції компанії залишились незмінними – 7 місце.

Залишається додати, що за обсягом активів Страхова група «ТАС» наразі посідає 8 місце серед українських страховиків, за показником власного капіталу – 5 місце, за розміром гарантійного фонду – 4 місце, за розміром резервів – 6 місце.