Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAA з прогнозом «стабільний»

Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAA з прогнозом «стабільний»

25 березня 2021 року рейтинговим комітетом агентства «Кредит-Рейтинг» було ухвалено рішення про оновлення довгострокового кредитного рейтингу Страхової групи «ТАС»  за Національною рейтинговою шкалою на рівні uaAA. Прогноз рейтингу – «стабільний».

Як зазначили представники Рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», підтвердження кредитного рейтингу СГ «ТАС» на рівні uaAA свідчить про високу кредитоспроможність компанії порівняно з іншими учасниками ринку, а прогноз «стабільний» – про відсутність передумов для зміни рейтингу впродовж року.

Окрім підтвердження довгострокового кредитного рейтингу СГ «ТАС», Рейтинговим  комітетом РА «Кредит-Рейтинг» також було оновлено рейтингу надійності  (фінансової стійкості) страховика – його підтверджено на рівні uaAins. Варто зазначити, що компанії, рейтинг надійності яких визначений на рівні uaAins, характеризуються високою платоспроможністю, а їх  репутація та лояльність до клієнтів є вищими, аніж в інших учасників страхового ринку.

Оновлення рейтингів СГ «ТАС» було здійснено експертами РА «Кредит-Рейтинг» на підставі аналізу результатів діяльності компанії за 2020 рік.