За пошкоджений в ДТП Mitsubishi СГ «ТАС» виплатила понад 357 тис. грн

За пошкоджений в ДТП Mitsubishi СГ «ТАС» виплатила понад 357 тис. грн

Ця аварія, учасниками якої стали одразу чотири автомобілі, в тому числі застрахований СГ «ТАС» кросовер Mitsubishi Outlander, сталася на Київщині. Як найчастіше і буває у подібних ситуаціях, причиною зіткнення стала неуважність водіїв та нехтування правилами дорожнього руху, зокрема дотриманням безпечної дистанції. Як результат – чотири автівки зазнали пошкоджень кузова. Так, у трьох з чотирьох авто учасників ДТП було пошкоджено бампери, в одного – до того ж розбито блок-фару, ще в одного – деформовано кришку багажного відсіку. Та найбільше «дісталося» Mitsubishi: у кросовера, окрім обох бамперів, було пошкоджено заднє ліве крило, капот, розбито обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», де Outlander застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала страховий випадок та виплатила страхове відшкодування в розмірі завданих автовласникові збитків – 357433 грн.

Нагадаємо,  головними особливостями договору «Правильне КАСКО», завдяки яким цей продукт традиційно користується високою популярністю у автомобілістів, є покриття максимального переліку страхових ризиків, які відповідно до актуальних потреб автовласника можна вільно комбінувати, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, широка територія дії, якісний супровід впродовж всього періоду дії договору та належне сервісне обслуговування, а також оптимальні строки здійснення страхових виплат.