За підсумками ІV кварталу 2021 року СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера ринку «автоцивілки»

За підсумками ІV кварталу 2021 року СГ «ТАС» вчергове підтвердила звання лідера ринку «автоцивілки»

Моторне (транспортне) страхове бюро України оприлюднило підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за ІV квартал 2021 року.

Отже, за даними бюро, в жовтні – грудні минулого року в цілому по ринку було оформлено 2245153 поліси ОСЦПВ, за якими було зібрано сумарно 1,93 млрд грн страхових платежів. Перше місце за обсягом залучених премій традиційно посіла Страхова група «ТАС».

Безперечним лідером СГ «ТАС» стала і за показником виплат: за три місяці страховиком було врегульовано шляхом виплат страхових відшкодувань 5698 страхових випадків з 46232-х, врегульованих всіма учасниками  ринку. Таким чином, за підсумками кварталу кожний восьмий випадок за полісами ОСЦПВ було врегульовано саме СГ «ТАС».  Загалом за звітний період страховиком було виплачено за полісами обов’язкової «автоцивілки» сумарно 123348904 грн відшкодувань – і це на 30% перевищує вказаний показник страховика, який посів другу сходинку відповідного рейтингу.

Зауважимо, що за якістю та швидкістю виплат СГ «ТАС» за результатами ІV кварталу також традиційно увійшла до числа лідерів: оперативність здійснення компанією виплат є вищою, аніж середня по ринку.

Варто зазначити, що цю високу планку СГ «ТАС» тримає, попри війну, і сьогодні. Так, нагадаємо, за даними МТСБУ, за результатами березня 2022 року 25% всіх виплат по ринку ОСЦПВ було здійснено Страховою групою «ТАС». Таким чином, кожну четверту гривню за полісами обов’язкової «автоцивілки»  в березні виплатила саме СГ «ТАС».

Залишається додати, що в цілому за чотири місяці поточного року СГ «ТАС» виплатила за полісами ОСЦПВ понад 134 млн грн відшкодувань.