В травні СГ «ТАС» виплатила більше, ніж у минулому році, – понад 89 млн грн відшкодувань

В травні СГ «ТАС» виплатила більше, ніж у минулому році, – понад 89 млн грн відшкодувань

В умовах воєнного стану Страхова група «ТАС» продовжує працювати та виконувати свої зобов’язання перед клієнтами.

Так, лише протягом травня СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування 89,17 млн грн, що навіть перевищує обсяг травневих виплат минулого, довоєнного, року.

Майже третина виплат компанії за звітний період поточного року – 32,3% – припала на обов’язкову «автоцивілку»: за полісами ОСЦПВ постраждалим впродовж місяця було відшкодовано 28,8 млн грн.

Водночас за полісами «Зелена картка» СГ «ТАС» в травні виплатила 26,99 млн грн, що становить 30,27% від загального обсягу відшкодувань компанії за місяць та в 2,73 рази перевищує відповідний минулорічний показник.

Третє місце в травневому портфелі виплат компанії з часткою 22,5% посіло КАСКО: за договорами страхування наземного транспорту СГ «ТАС» виплатила 20,07 млн грн.

За договорами страхування майна СГ «ТАС» в травні виплатила 1,64 млн грн – в 2,34 рази більше, аніж в травні минулого року.

За іншими договорами страхування Страховою групою «ТАС» було виплачено 11,67 млн грн, що становить 13,09% від загального обсягу виплат страховика за травень.