СГ «ТАС» запускає унікальний проект гарантованих виплат за європротоколом

СГ «ТАС» запускає унікальний проект гарантованих виплат за європротоколом

Страхова група «ТАС» традиційно приділяє максимальну увагу якості обслуговування клієнтів та опікується питаннями підвищення рівня сервісу. Уважний підхід до потреб клієнтів, оперативність відшкодування збитків та грамотний супровід в разі настання страхової події є пріоритетними завданнями для компанії. З метою оптимізації процесу врегулювання збитків в СГ «ТАС» минулого року було введено в дію низку проектів, завдяки впровадженню яких вдалося суттєво зменшити час очікування страхової виплати для клієнта та покращити якість врегулювання в цілому.

Загалом впродовж минулого року СГ «ТАС» було врегульовано 8945 справ з автострахування, з них за полісами ОСЦПВ - 5509. Середня виплата за полісом «автоцивілки» склала 11 233 грн. Середній термін врегулювання збитків за даними видом страхування в СГ «ТАС» склав 28 календарних днів.

Варто зазначити, що станом на кінець 2015 року рівень виплат, що здійснювались протягом двох днів з моменту надання заяви про виплату страхового відшкодування з ОСЦПВ, досяг 30% від загальної кількості страхових справ.

За статистикою, 37% справ з «автоцивілки» були оформлені європротоколом. При цьому середній строк виплат за такими справами становив 13 календарних днів.

В середньому калькуляція та визначення збитку здійснювались за 35 хвилин від часу її замовлення. Таким чином, можна стверджувати, що впроваджені новації в сфері врегулювання збитків виявилися дійсно ефективними і сприяли підвищенню якості обслуговування клієнтів компанії.

Втім, СГ «ТАС» не зупиняється на досягнутому. Так, вже з 1 лютого по всій мережі компанії стартував новий, унікальний для вітчизняного страхового ринку проект під назвою «Гарантована виплата за європротоколом». В рамках проекту всі клієнти компанії за полісом ОСЦПВ (ОСАГО) отримують можливість викликати для допомоги з оформленням європротоколу аварійного комісара, який зафіксує пошкодження транспортного засобу, зробить необхідні фотографії та надасть вичерпну інформацію щодо правильного заповнення всіх документів, необхідних для здійснення страхової виплати. А зважаючи на те, що правильно заповнений європротокол – запорука отримання страхового відшкодування, Страхова група «ТАС» гарантує потерпілому в такій ДТП страхову виплату.

Впровадження зазначеного проекту - черговий крок СГ «ТАС» назустріч клієнту, обумовлений прагненням надати йому максимальний страховий захист та забезпечити найвищий рівень сервісу.