Лише за чотирма договорами з автострахування СГ «ТАС» виплатила в березні понад 720 тис. грн.

Лише за чотирма договорами з автострахування СГ «ТАС» виплатила в березні понад 720 тис. грн.

Страхова група «ТАС» оприлюднила дані щодо найкрупніших виплат, здійснених впродовж першого весняного місяця. Так, лише за чотирма договорами з автострахування СГ «ТАС» відшкодувала 720 646 грн.

Зокрема, 293 830 грн. склала страхова виплата за викрадений в столиці автомобіль Toyota Camry.

Водночас за пошкоджений внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом автомобіль Land Rover Страхова група «ТАС» виплатила страхове відшкодування в розмірі 120 694 грн. Страхова подія, в результаті якої було пошкоджено позашляховик, також сталася в Києві.

В свою чергу, власникові знищеного внаслідок ДТП застрахованого автомобіля Kia було перераховане страхове відшкодування в розмірі 120 000 грн. Водій не впорався в з керуванням, внаслідок чого автівка врізалася в дорожній стовп. Ця аварія також сталася в столиці.

Крім того, в березні Страхова група «ТАС» здійснила велику виплату за договором добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласника в рамках договору «Повний автозахист». Так, 186 122 грн. було перераховано власнику автомобіля, пошкодженого з вини клієнта СГ «ТАС». Страхувальник компанії не впорався з керуванням, внаслідок чого його автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з Mercedes. ДТП сталася в Одесі. Вартість відновлювального ремонту перевищила ліміт відповідальності страховика за полісом обов’язкової «автоцивілки», тож, решта суми була відшкодована за договором добровільного страхування цивільної відповідальності автовласника.

Загалом протягом березня Страхова група «ТАС» виплатила за договорами КАСКО близько 2,8 млн. грн., за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – понад 6,56 млн. грн.