Лише за п’ятьма договорами КАСКО в лютому СГ «ТАС» виплатила понад 876 тис. грн.

Лише за п’ятьма договорами КАСКО в лютому СГ «ТАС» виплатила понад 876 тис. грн.

Страхова група «ТАС» оприлюднила дані щодо страхових виплат, що були здійснені протягом другого місяця поточного року.

Так, лише за п’ятьма договорами страхування наземного транспорту СГ «ТАС» виплатила в лютому 876134 грн.

Зокрема, 247380 грн. було відшкодовано тернопільській компанії за знищений в результаті ДТП автомобіль Renault, що належав їй. Аварія сталася на Тернопільщині. Водій не впорався з керуванням, внаслідок чого автівка перевернулася та вилетіла в кювет. За висновком експертів відновленню машина не підлягала.

В свою чергу, за пошкоджений в аварії на Вінниччині автомобіль Hyundai СГ «ТАС» виплатила 197315 грн. Водій автівки не впорався з керуванням, в результаті чого машина врізалася в дорожній знак та огорожу. Виконуючи свої зобов’язання перед клієнтом, Страхова група «ТАС» здійснила виплату страхового відшкодування в розмірі вартості відновлювального ремонту автомобіля.

Водночас виплата за викрадений в Тернополі автомобіль Toyota склала 161316 грн.

В дещо меншу суму обійшовся СГ «ТАС» відновлювальний ремонт автомобіля Mercedes, що належить одному з житомирських підприємств. Водій автівки не впорався з керуванням, внаслідок чого машина врізалася в огорожу. ДТП сталася на автошляху Київ – Чоп. Відповідно до умов договору страхування СГ «ТАС» виплатила власникові пошкодженої автівки 155531 грн.

В свою чергу, страхове відшкодування за пошкоджений внаслідок зіткнення з іншим транспортним засобом автомобіль Renault склало 114592 грн. Аварія сталася у Львові.

Загалом протягом лютого Страхова група «ТАС» виплатила за договорами КАСКО понад 3,44 млн. грн., за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – близько 6,47 млн. грн. Нагадаємо, протягом минулого року СГ «ТАС» виплатила за договорами автострахування загалом 173,13 млн. грн., з них за договорами КАСКО – 47,75 млн. грн., за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – 59,31 млн. грн., за полісами «Зелена картка» - 66,07 млн. грн.