Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 2 мільярди гривень

Обсяг надходжень СГ «ТАС» перевищив 2 мільярди гривень

Страхова група «ТАС» продовжує бути бити рекорди в продажах! Так, станом на 27.10.21 року обсяг надходжень страховика перевищив 2 мільярди гривень! 

Варто зазначити, що Страхова група «ТАС», що є одним з визнаних лідерів страхового ринку України, щороку демонструє вагомий приріст в продажах. Так, якщо за результатами 2019 року обсяг зборів страховика склав 1,815 млрд грн, то за підсумками 2020-го – вже 2,027 млрд грн. І ось черговий рекорд: 2 млрд грн платежів було зібрано менш ніж за десять місяців!

Нагадаємо, за даними впливового спеціалізованого видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя поточного року Страхова група «ТАС» продовжує утримувати беззаперечне лідерство на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, а також посідає перше місце на ринку добровільної «автоцивілки».

В цілому за обсягом платежів – як валових, так і чистих – СГ «ТАС» традиційно входить до ТОП-3 найбільших страховиків країни. За показником прямого страхування СГ «ТАС» посідає третє місце, за обсягом премій від фізичних осіб – друге.