Виплата СГ «ТАС» за пошкоджене крило авто склала 393 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджене крило авто склала 393 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – відшкодування в розмірі майже 393 тис. грн було виплачено за договором «Правильне КАСКО».

Пригода, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi A8, сталася на стоянці одного з бізнес-центрів в середмісті столиці. Водій Audi як раз паркував свою автівку, коли в неї з лівого боку врізався інший автомобіль – Hyundai. Внаслідок удару в обох авто було пошкоджено передні крила: у Hyundai – праве, у Audi – відповідно ліве.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком й оперативно ухвалила рішення про виплату клієнтові належного за договором страхового відшкодування – в розмірі 392988 грн. Вже за кілька днів після аварії кошти в повному обсязі було перераховано страховиком на рахунок фірмового сервісного центру, вибраного власником пошкодженої Audi для проведення відновлювального ремонту його авто.

Варто зауважити, що договір «Правильне КАСКО» є одним з найпопулярніших у клієнтів СГ «ТАС» продуктів в сегменті автострахування. Попит на цей продукт обумовлений його численними перевагами, серед яких покриття максимального переліку страхових ризиків та можливість їх комбінування в залежності від актуальних потреб автовласника, широка територія дії, якісний супровід в режимі 24/7, компенсація витрат на евакуатор та порятунок авто, а також оптимальні строки здійснення страхових виплат.