СГ «ТАС» виплатила майже 568 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила майже 568 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – цього разу за договором «Правильне КАСКО».

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований компанією автомобіль BMW 750D, сталася на Івано-Франківщині. І винуватцем її став сам страхувальник.  Поспішаючи у справах, він знехтував необхідністю дотримання безпечної дистанції між учасниками дорожнього руху, внаслідок чого допустив зіткнення із позашляховиком VW Touareg, що їхав перед ним.

На щастя, пошкодження VW в результаті удару виявилися незначними і фактично обмежилися лише заднім бампером. Водночас авто винуватця аварії постраждало набагато більше: внаслідок ДТП було пошкоджено капот автівки, передній бампер, решітка радіатора, одна з блок-фар. При цьому загальні збитки власника BMW сягнули 567777 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» оперативно і в повному обсязі і виплатила в якості страхового відшкодування своєму клієнтові СГ «ТАС».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж вже багатьох років міцно утримує позиції одного з безперечних лідерів ринку автострахування України – як за кількістю укладених договорів і залучених за ними премій, так і за обсягом здійснених за ними виплат.

Так, компанія стабільно посідає перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також є лідером ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників.  Багаторічним лідером є СГ «ТАС» і з виплат за полісами «Зелена картка». В число найбільших страховиків України входить Страхова група «ТАС» і в сегменті КАСКО.

Загалом, за даними профільного видання Insurance TOP,  за результатами І півріччя поточного року СГ «ТАС» увійшла в ТОП-3 страхових компаній України за обсягом чистих платежів та виплат і при цьому стала першою за обома показниками серед страховиків з виключно українським капіталом.