Майже 216 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене лакофарбове покриття BMW X7

Майже 216 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене лакофарбове покриття BMW X7

Серед деяких автовласників існує думка, що КАСКО – це насамперед договір для водіїв-початківців. Мовляв, навіщо страхувати своє авто тим, хто має багаторічний досвід за кермом, дотримується ПДР, зберігає автівку під надійною охороню, намагається максимально уникати аварійних ситуацій та взагалі всіляких негараздів в дорозі?

Менше з тим, практика доводить, що така думка щонайменше помилкова: договір КАСКО може стати у нагоді навіть таким «бездоганним» водіям.

Цей інцидент стався на Київщині. Залишивши свій автомобіль BMW X7 на парковці біля магазину, куди заїхав по покупки, його власник, звісно, і припустити не міг, що після повернення з маркету його очікуватиме неприємний «сюрприз»: правий бік позашляховика було подряпано. Чи то хтось «невдало» розвертався, чи то просто ненавмисно зачепив, чи то «бавилися» якісь хулігани – як би то не було, лакофарбове покриття на обох правих дверях та крилах було пошкоджено.

Втім, вирішувати цю проблему самостійно власникові BMW не довелося – завдяки наявності договору «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС». Страховик визнав випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за договором врегулював його, перерахувавши належне страхове відшкодування на СТО, де здійснюватимуться відповідні ремонтні роботи. Сума виплати склала 215912 грн.

Варто зауважити, що Страхова група «ТАС», яка вже давно посідає лідерські позиції на ринку автострахування, навіть в умовах війни продовжує працювати та утримувати фінансовий фронт, забезпечуючи гідний страховий захист для понад 1 мільйона своїх клієнтів. Контакт-центр компанії в режимі 24/7 приймає та обробляє всі звернення клієнтів та надає їм всебічну консультаційно-інформаційну підтримку.