СГ «ТАС» виплатила 370 тис. грн за пошкоджену в ДТП вантажівку

СГ «ТАС» виплатила 370 тис. грн за пошкоджену в ДТП вантажівку

Про те, наскільки небезпечним вночі може виявитися світло фар автівок, що рухаються зустрічною смугою, знають, напевно, всі водії. І саме засліплення світлом фар зустрічного авто стало причиною серйозної аварії, в якій було зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль DAF.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася в нічний час доби на одній з трас на Житомирщині. Водій вантажівки, засліплений світлом фар автівки, що рухалася назустріч, на якусь мить втратив контроль над ваговозом. В результаті  DAF виїхав з дороги та врізався в інший вантажний автомобіль – марки Scania, припаркований на узбіччі.

Годі й казати, що обидві вантажівки при зіткненні зазнали значних пошкоджень. Так, внаслідок аварії у Scania було пошкоджено борт, у авто винуватця – деформовано кабіну. На щастя, водії вантажівок в ДТП не постраждали.

Страхова група «ТАС», де DAF було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала випадок страховим та врегулювала збиток. Сума відшкодування, виплаченого страховиком власникові вантажного автомобіля, склала 370000 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших в лінійці СГ «ТАС» страхових продуктів. Розроблений з урахуванням актуальних потреб автомобілістів, він має низку переваг порівняно з іншими договорами автострахування, представленими на ринку.  Головними особливостями продукту є покриття максимального переліку страхових ризиків, які можна вільно комбінувати в залежності від потреб автовласника, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, якісний супровід та  сервісне обслуговування впродовж всього періоду дії договору, оптимальні строки виплат.