Понад 858 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене вогнем майно

Понад 858 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене вогнем майно

Пожежа в приміщенні львівського відділення однієї з банківських установ сталася на світанку. Як згодом з’ясували слідчі, невідомі зловмисники, розбивши вікно, кинули в приміщення пляшку із запальною сумішшю. Вогонь  в лічені хвилини охопив все приміщення операційного залу.

Рятувальники, що прибули на місце пригоди, оперативно локалізували пожежу, а згодом й ліквідували її, проте наслідки підпалу все одно виявилися катастрофічними. Оперзал буквально повністю вигорів: полум’ям було знищено фактично все майно, що знаходилось в приміщенні, зокрема меблі та техніку, пошкоджено стіни, стелю та підлогу, двері та вікна.

Страхова група «ТАС», де було застраховано рухоме майно, що знаходилось у приміщенні відділення, визнала подію страховим випадком та врегулювала його , виплативши належне за укладеним договором добровільного страхування майна відшкодування. Сума виплати склала 858305 грн.

Нагадаємо, продуктова лінійка СГ «ТАС» включає в себе великий перелік різноманітних договорів страхування, розрахованих як на юридичних, так і на фізичних осіб. Завдяки гнучкості програм страхування та варіативності їх умов кожен власник майна має можливість обрати оптимальний для себе продукт за прийнятною ціною – і надійно убезпечити себе випадок будь-яких негараздів.

Так, СГ «ТАС» приймає на страхування квартири та житлові будинки, цілісні майнові комплекси, конструкції будівель, споруд та приміщень разом з оздобленням і скляними елементами, виробниче та торгове обладнання, побутову та офісну техніку, меблі, товарні запаси тощо.

Серед переваг укладення договору страхування майна з СГ «ТАС» варто відзначити індивідуальний підхід страховика до потреб кожного клієнта та підбір оптимальних умов страхування, можливість комплексного страхування, гнучкість тарифної політики, відшкодування страховою компанією додаткових витрат, пов’язаних з настанням страхового випадку, якісний супровід, оперативне врегулювання тощо.