За розбитий в Румунії автомобіль СГ «ТАС» виплатила понад 550 тис. грн

За розбитий в Румунії автомобіль СГ «ТАС» виплатила понад 550 тис. грн

Страхове відшкодування в розмірі понад 554 тис. грн днями виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові, власникові автомобіля Jaguar F-PACE, пошкодженого в результаті аварії, що сталася на території Румунії.

Автомобіль рухався головною дорогою, коли на перехресті з другорядної дороги, незважаючи на знак «Стоп», просто на нього вилетів мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter. Уникнути зіткнення не вдалося. Удар автобуса припав на лівий бік F-PACE.

Варто зазначити, що внаслідок аварії не лише автомобілі зазнали пошкоджень, але й було травмовано водія Jaguar – його було госпіталізовано до лікарні.  

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення обставин справи. Випадок було визнано страховим та в передбачений договором термін врегульовано шляхом виплати автовласникові належного відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума відшкодування склала 554057 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять різник програм автострахування – за кількістю «зірок». Так, програма «1 зірка» стане у нагоді досвідченим автомобілістам, впевненим у своїй водійській майстерності, які вважають за потрібне мати страховий захист виключно на випадок великих збитків – внаслідок викрадення або знищення авто. Водночас за програмою «2 зірки» водії можуть застрахувати свого залізного коня на випадок пошкодження в результаті ДТП, дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. За програмою «3 зірки» автовласники мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції, а за «чотиризірковою» програмою – до того ж матимуть захист на випадок пошкодження транспортного засобу внаслідок інших подій, аніж перелічені вище. В свою чергу, максимальний страховий захист, що передбачає розширене страхове покриття та включає в себе низку корисних та цікавих опцій, забезпечує програма «5 зірок».  

Серед  очевидних переваг договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» варто відзначити скорочені строки виплат, розширену територію покриття (Україна та Європа), можливість розстрочки страхового платежу без збільшення ціни, додатковий сервіс, цілодобовий супровід персональним асистансом тощо.