Майже 890 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Майже 890 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Про те, наскільки важливо бути максимально уважним за кермом, знають всі. Поміж тим, як свідчить статистика, аварії, основною причиною яких стають банальна неуважність та необачність учасників дорожнього руху, стаються на наших дорогах ледь не щодня.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Land Cruiser 150, сталася на Київщині. Водій позашляховика буквально на мить відволікся від дороги, не помітив дорожній знак – і в результаті допустив зіткнення із автомобілем Range Rover.

Внаслідок аварії обидва авто зазнали суттєвих пошкоджень. Так, у Range Rover при ударі було пошкоджено обидві ліві двері, капот, передній бампер, переднє ліве крило, одне з дзеркал заднього виду тощо. Не менше «дісталося» й Land Cruiser, у якого в результаті аварії було пошкоджено капот, обидва передніх крила, передній бампер, решітку радіатора, розбито обидві блок-фари.

Втім, сам на сам із своїми проблемами власник Toyota Land Cruiser не залишився. Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала, в повному обсязі виплативши належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 889230 грн.

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших у автовласників страхових продуктів в лінійці СГ «ТАС». Серед переваг договору варто відзначити: покриття максимального переліку страхових ризиків, які можна вільно комбінувати в залежності від індивідуальних потреб кожного клієнта, широку територію дії, можливість отримання виплати без надання довідки поліції, компенсацію страховиком витрат на рятування авто та його евакуацію, а також оптимальні строки виплат.