Понад півмільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад півмільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

За даними Національної поліції України, впродовж минулого року в цілому по країні лише офіційно було зафіксовано 20873 випадки ДТП, пов’язаних з наїздом на перешкоду.  І це – третя з найбільш розповсюджених причин аварій!  Через що вони стаються? Слизька дорога, технічні несправності транспортного засобу, несприятливі погодні умови, втрата контролю над авто, намагання водія уникнути наїзду на іншого учасника дорожнього руху – як свідчить практика, призвести до подібних пригод може будь-що.

Між тим, наслідки таких аварій бувають просто катастрофічними, а збитки – величезними. І черговим підтвердженням тому став нещодавній інцидент, що трапився з одним із клієнтів Страхової групи «ТАС», власником автомобіля Toyota Land Cruiser Prado.

На слизькій після мокрого снігу трасі в Київській області позашляховик почало стрімко заносити, водій не зміг втримати велику машину та втратив контроль над кермуванням, в результаті чого авто врізалося в бетонну стіну огорожі на узбіччі. На щастя, внаслідок аварії водій не постраждав, а ось сам транспортний засіб було серйозно пошкоджено. Так, в результаті удару було деформовано капот та переднє праве крило автомобіля, розбито бампер, блок-фару та решітку радіатора, пошкоджено диск колеса.

За висновком експертизи, загальний збиток автовласника внаслідок пригоди склав 509662 грн. Саме цю суму оперативно та в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування за договором «Правильне КАСКО».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що вже давно посідає лідируючі позиції на ринку автострахування України, пропонує до уваги автовласників цілу низку унікальних цікавих продуктів. Так, в залежності від власних потреб у рівні страхового захисту, водійського досвіду, манери кермування, інтенсивності використання авто та фінансових можливостей кожен автомобіліст може підібрати з продуктової лінійки страховика саме ту програму страхування, що максимально відповідатиме його вимогам та очікуванням.