Майже 291 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Майже 291 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Цей інцидент стався на Тернопільщині. Клієнт СГ «ТАС», власник позашляховика Land Rover Range Rover Sport, виїжджаючи заднім ходом на своєму автомобілі з подвір’я приватного будинку, «не вписався» та зачепив металеві ворота. В результаті пригоди було пошкоджено задню частину позашляховика: бампер, кришку багажного відсіку, а також розбито правий ліхтар.

Втім, самостійно вирішувати проблему з ремонтом автомобіля та шукати  на це гроші власникові авто не довелось – завдяки наявності договору страхування «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС».

Страховик визнав страховий випадок та відповідно до умов укладеного договору страхування в повному обсязі здійснив виплату страхового відшкодування. Сума виплати склала 290881 грн.

Зауважимо, що Land Rover було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – з різним наповненням. Так, програма «1 зірка» стане у нагоді досвідченим автомобілістам, які впевнені у своїй водійській майстерності і вважають за потрібне мати страховий захист виключно на випадок великих збитків – в результаті знищення або викрадення авто. Програма «2 зірки» до того ж передбачає покриття страховиком збитків клієнта внаслідок пошкодження транспортного засобу в ДТП, пожежі, через стихійне лихо або протиправні дії третіх осіб. За програмою «3 зірки» клієнт має можливість отримати виплату без надання довідок компетентних органів. Програма «4 зірки» до всього переліченого передбачає покриття збитків автовласника, спричинених іншими подіями, аніж вказані вище. І максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО забезпечує «п’ятизіркова» програма, що, окрім розширеного покриття, також містить низку цікавих та корисних для власників авто опцій.

Залишається додати, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.

Таким чином, в рамках одного договору будь-який автовласник може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту автомобіля, що відповідає найвищим європейським стандартам,  – з актуальним для себе переліком страхових ризиків та за прийнятною ціною.