Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 443 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» перевищила 443 тис. грн

Навіть секундна неуважність на дорозі може призвести до сумних, а подеколи й страшних наслідків. Здавалося б, це прописна, добре відома всім істина, але, як свідчить статистика дорожніх пригод, пам’ятають про неї  далеко не всі і, на жаль, не завжди.

Саме неуважність водія дорогого позашляховика Land Rover Range Rover, застрахованого СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», стала причиною аварії, що сталася на трасі Кропивницький – Миколаїв.

Дорога водієві була знайомою, покриття – в доброму стані, попереду машин не було, тож він дозволив собі на мить відволіктися, коли задзвонив мобільний, та вчасно не помітив у вечірніх сутінках дорожній знак, що був встановлений тут напередодні. Уникнути аварії не вдалося. В результаті наїзду на знак було серйозно пошкоджено передню частину автомобіля: капот, решітку радіатора, передній бампер.

Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, в яку потрапив клієнт, в першу чергу, організувала евакуацію застрахованого транспортного засобу з місця події, взявши на себе і сам виклик евакуатора, і оплату його послуг.  Вивчивши обставини справи, СГ «ТАС» визнала випадок страховим та здійснила виплату належного за договором «ЄвроКАСКО» страхового відшкодування в розмірі понесених страхувальником збитків. Сума виплати склала 443034 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» –  унікальна розробка СГ «ТАС», що включає в себе п’ять програм автострахування – різних за наповненням та різної вартості, завдяки чому кожен автовласник може обрати оптимальну для себе програму страхування за прийнятною ціною. Так, досвідчені водії, які вважають за необхідне страхувати свого залізного коня виключно на випадок викрадення або знищення, можуть скористатися програмою «1 зірка». Ті, хто хоче убезпечити себе також на випадок пошкодження авто в результаті ДТП, дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха та розбиття скла, надають перевагу програмі «2 зірки». В свою чергу, за програмою «3 зірки» страхувальник також має можливість отримати виплату страхового відшкодування без надання довідки поліції. За програмою «4 зірки» страховик, окрім всього переліченого, до того ж покриває збитки у випадку пошкодження авто, спричинених іншими обставинами, аніж вказані вище. І максимальний страховий захист СГ «ТАС» в рамках договору «ЄвроКАСКО» забезпечує за програмою «5 зірок», що, окрім всіх вже перелічених переваг та розширеного покриття, також включає в себе низку надзвичайно корисних для автовласника опцій, в тому числі «Валютний коридор», «VIP-сервіс» тощо.

Таким чином, кожен автовласник в залежності від власних потреб у рівні страхового захисту та своїх фінансових можливостей в рамках одного договору страхування може  обрати для себе найприйнятніший варіант страхування свого автомобіля – за доступною ціною та незмінно високої якості, що відповідає європейським стандартам автострахування.