Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Неповоротка вантажівка на дорозі, особливо якщо ця дорога досить вузенька, завжди викликає занепокоєння у інших учасників дорожнього руху. І, як свідчить практика, недарма.  У цьому нещодавно мав прикру нагоду пересвідчитися один з клієнтів Страхової групи «ТАС», власник кросовера Lexus UX250H.

«Зустріч» Lexus з вантажним автомобілем DAF сталася на Полтавщині. Під час руху вантажівка впритул наблизилася до кросовера, фактично «притиснувши» його до відбійника, що, в свою чергу, призвело до пошкоджень його кузову. Так, в результаті інциденту було пошкоджено задній бампер Lexus та кришку його багажного відсіку, подряпано чотири двері та одне з дзеркал заднього виду. Постраждав внаслідок пригоди і сам DAF: щоправда, в нього перелік пошкоджень обмежився лише переднім бампером.

Страхова група «ТАС», де Lexus UX250H застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та доклала всіх зусиль для якнайшвидшого його врегулювання – вже за кілька днів страховик здійснив виплату відповідного страхового відшкодування в розмірі заподіяних клієнтові збитків. Сума виплати склала 254366 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль міцно утримує провідні позиції на ринку автострахування України. Так, компанія є багаторічним беззаперечним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки», посідає перше місце на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та входить до числа найбільших страховиків в сегменті КАСКО.

Залишається додати, що лише за договорами автострахування СГ «ТАС» забезпечує страховий захист понад 1 млн клієнтів.