СГ «ТАС» виплатила 290 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 290 тис. грн за договором «ЄвроКАСКО»

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС».  Страхове відшкодування в розмірі 290000 грн було перераховане страховиком власникові автомобіля Mazda 6, пошкодженого в дорожньо-транспортній пригоді, що сталася в Черкасах.

Намагаючись змінити смугу руху, водій не врахував дорожню обстановку, не впорався з кермуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на узбіччя і врізався в бетонний стовп.  В результаті удару було пошкоджено передню частину автівки: капот, бампер, решітку радіатора, розбито обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», де Mazda було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО»,  вивчивши обставини випадку, визнала його страховим та врегулювала, виплативши в рамках своїх зобов’язань належне страхове відшкодування.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм – за кількістю зірок – різних за наповненням та відповідно різної вартості. Так, програма «1 зірка» стане у нагоді автовласникам, які вважають за потрібне страхувати авто виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення транспортного засобу. За програмою «2 зірки» страховик до того ж покриває збитки, спричинені ДТП, стихійним лихом, пожежею, протиправними діями третіх осіб. Автовласники, які зупинять свій вибір на програмі «3 зірки», також мають можливість отримати виплату без надання довідки поліції.  За програмою «4 зірки» страховик до всього того покриє збитки внаслідок інших подій, аніж перелічені вище. А максимальний рівень страхового захисту за принципом повного КАСКО забезпечує програма «5 зірок», що включає в себе, окрім розширеного покриття, низку цікавих та корисних для автовласника опцій.