СГ «ТАС» виплатила 570 тис. грн за пошкоджену в ДТП вантажівку

СГ «ТАС» виплатила 570 тис. грн за пошкоджену в ДТП вантажівку

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» вантажним автомобілем Mercedes-Benz Actros сталася на Київщині. І причиною її стало грубе порушення одним із учасників дорожнього руху ПДР.

Вантажівка їхала своєю смугою, як раптом просто на неї із «зустрічки» на чималій швидкості вилетів ВАЗ Kalina. Як з’ясувалося, водій легковика намагався здійснити обгін авто, що їхало попереду, але не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечної дистанції та, виїхавши на зустрічну смугу, допустив зіткнення з Actros.

Такі небезпечні маневри для самого винуватця ДТП закінчилися численними травмами, і його було госпіталізовано.

Суттєвих пошкоджень зазнали і обидва автомобілі.  Так, в результаті аварії було пошкоджено переднє ліве крило та бампер вантажівки, розбито фари. Згідно з висновком експертизи, загальний збиток власника Actros склав 570 тис. грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, в повному обсязі виплативши власникові вантажівки належне страхове відшкодування.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років утримує провідні позиції серед лідерів вітчизняного ринку автострахування. Так, за офіційною статистикою, компанія посідає перше місце на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки», а також входить до «п’ятірки» найбільших страховиків в сегменті КАСКО.

Щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,6 млн грн, з яких 3,8 млн грн – за полісами ОСЦПВ, «Зеленою карткою» та договорами страхування наземного транспорту.