Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП фургон перевищила 410 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП фургон перевищила 410 тис. грн

Масштабна аварія, в якій серйозних пошкоджень зазнали одразу три транспортні засоби, сталася на одній з вулиць на околиці столиці.

Під час руху в застрахований СГ «ТАС» комерційний фургон Mercedes-Benz Sprinter, що їхав в потоці своєю смугою, несподівано врізався бензовоз DAF. Від сильного удару Mercedes занесло в іншу смугу, якою в той момент їхав маршрутний автобус «Богдан». На жаль, уникнути ще одного зіткнення не вдалося.

В результаті аварії всі три авто зазнали досить серйозних пошкоджень. Так, у DAF було пошкоджено передню частину кузову – праве крило, бампер, решітку радіатора, розбито одну з блок-фар тощо, у «Богдана» удар прийшовся з лівого боку, внаслідок чого постраждали зокрема переднє крило та дзеркало. Найбільше ж «дісталося» Mercedes:  через зіткнення одразу з двома транспортними засобами у фургона було пошкоджено обидва задніх крила, три двері, кришка багажного відсіку, розбито дзеркало заднього виду, скло в двері та один з ліхтарів.

Втім, самотужки вирішувати спричинені аварією фінансові проблеми, зокрема пов’язані з ремонтом авто, власникові фургона не довелося.

Страхова  група «ТАС», де Sprinter було застраховано за договором КАСКО, вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та в рамках своїх зобов’язань врегулювала, здійснивши виплату відповідного страхового відшкодування.  Сума виплати склала 411887 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль утримує лідируючі позиції на ринку автострахування України. Компанія пропонує до уваги автовласників широкий перелік страхових продуктів, в тому числі договорів комплексного страхування, що покликані забезпечити всебічний захист фінансових інтересів автовласника у випадку будь-яких негараздів на дорозі.

Серед переваг страхування автотранспорту в СГ «ТАС» варто відзначити індивідуальний підхід до кожного клієнта, якісний сервіс, інформаційно-консультаційний супровід клієнта в режимі 24/7 впродовж всього періоду дії договору та оперативність виплат.