СГ «ТАС» виплатила 833 тис. грн за пошкоджений в аварії Mercedes

СГ «ТАС» виплатила 833 тис. грн за пошкоджений в аварії Mercedes

Швидкість реагування водія на зміну ситуації на дорозі часто відіграє визначальну роль в питаннях безпеки під час руху. Втім, очевидно, що навіть досвідчені автомобілісти подеколи припускаються помилок за кермом, втрачають пильність та бувають неуважними. Та ціна таких помилок іноді буває достатньо високою.

Саме в таку ситуацію нещодавно потрапив один із клієнтів СГ «ТАС», власник автомобіля Mercedes-Benz GLS350, застрахованого за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований позашляховик, сталася на Тернопільщині. Під час руху трасою водій Mercedes не встиг вчасно загальмувати і допустив зіткнення із іншим транспортним засобом – мікроавтобусом VW Multivan. В результаті удару було пошкоджено задню частину буса, зокрема кришку багажного відсіку, бампер, ліве крило, а також розбито обидва ліхтаря.

Відповідно у Mercedes внаслідок зіткнення було пошкоджено передню частину кузова:  капот, бампер, решітку радіатора та обидві блок-фари.

Страхова група «ТАС», де позашляховик застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань врегулювала, в повному обсязі виплативши належне страхове відшкодування, що склало 833000 грн.

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять програм автострахування – за кількістю зірок – і розрахований на всі сегменти автовласників. Так, програма «1 зірка» стане у нагоді автомобілістам, які мають великий водійський досвід, впевнено почуваються за кермом та вважають доцільним страхувати свого залізного коня виключно на випадок великих збитків – внаслідок знищення чи викрадення автівки. За програмою «2 зірки» СГ «ТАС» також відшкодує збитки автовласника, спричинені пошкодженням автомобіля в ДТП, в результаті  пожежі, стихійного лиха чи протиправних дій третіх осіб. В свою чергу, «тризіркова» програма передбачає до всього іншого розширені можливості в частині отримання виплати без надання довідки поліції, а з «чотиризірковою» автовласники можуть розраховувати також на покриття збитків внаслідок пошкодження авто в результаті будь-яких подій. Водночас максимальний страховий захист за принципом повного КАСКО забезпечує програма «5 зірок», що, окрім розширеного покриття, включає в себе низку корисних для автовласників опцій та передбачає оптимальні терміни здійснення страхових виплат.

Залишається додати, що страховий тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить від 0,99%.