СГ «ТАС» виплатила понад 900 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила понад 900 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Про те, що найменша помилка за кермом іноді може коштувати дуже дорого, знають, напевно, всі автомобілісти. Та навіть усвідомлення цієї істини не зупиняє деяких водіїв від порушення ПДР  і необґрунтованого ризику, що призводить до створення потенційно небезпечних ситуацій на дорозі.

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Mercedes-Benz GLS сталася в передмісті столиці. Поспішаючи у справах, водій кросовера, в’їжджаючи на дамбу, вирішив, що встигне «проскочити» перед іншим учасником дорожнього руху. На жаль, наслідком цієї спроби стало зіткнення автівок. В результаті аварії обидва автомобілі зазнали значних пошкоджень. Зокрема в застрахованого Mercedes було серйозно пошкоджено передню частину кузова: капот, бампер, праве крило, розбито лобове скло, решітку радіатора та блок-фару.

Страхова група «ТАС», де авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, виплативши належне страхове відшкодування в розмірі збитків автовласника, що склали 900500 тис. грн.

Кошти було перераховано на фірмову СТО Mercedes, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт транспортного засобу.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить до числа найпопулярніших серед вітчизняних автовласників договорів автострахування, адже передбачає всебічний страховий захист автомобіля на випадок будь-яких негараздів, що можуть статися в дорозі. Так, основними особливостями цього страхового продукту є покриття максимального переліку страхових ризиків, розширені можливості в частині виплат без довідок компетентних органів, відсутність необхідності укладення додаткових угод за потреби збільшення території страхування, оперативне врегулювання збитків.