Виплата СГ «ТАС» за пошкоджене вогнем авто перевищила 479 тис. грн

Виплата СГ «ТАС» за пошкоджене вогнем авто перевищила 479 тис. грн

Як свідчить статистика, в Україні останнім часом активізувалися палії – ледь не щодня в засобах масової інформації та соціальних мережах з’являються повідомлення про підпали.

Не секрет, що такі злочини, що їх найчастіше скоюють з чисто хуліганських мотивів,  зазвичай призводять до величезних збитків. Адже вогонь розповсюджується дуже швидко, знищуючи все на своєму шляху, тож врятувати майно за таких умов майже нереально. На жаль,  незважаючи на всі зусилля правоохоронців, знайти зловмисників, які «розважаються» підпалами, та притягнути їх до відповідальності вдається нечасто. Тож у більшості випадків власник пошкодженого вогнем майна залишається сам на сам із своїми проблемами і колосальними збитками. Та, на щастя, так буває не завжди.

Цей інцидент стався в Одесі.

Про те, що його автомобіль  Mercedes-Benz CLS зазнав серйозних пошкоджень внаслідок пожежі, клієнтові Страхової групи «ТАС» повідомили співробітники поліції. Як з’ясувалося, напередодні ввечері автовласник, як завжди, запаркував авто біля свого будинку. А вже о другій годині ночі на лінію 101 надійшло повідомлення від випадкових перехожих, що палає автівка. Пожежні, які оперативно прибули на виклик, швидко локалізували та загасили пожежу. Втім, вогонь до того часу вже встиг наробити біди – авто суттєво обгоріло.

Як згодом встановили правоохоронці, причиною пожежі став підпал. Наразі поліція вживає всіх заходів задля розшуку та затримання зловмисників.

Водночас Страхова група «ТАС», де Mercedes було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та виплатила автовласникові належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків. Сума виплати склала 479163 грн.