СГ «ТАС» виплатила 254 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 254 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Toyota Camry 70 Hybrid, сталася в Києві.

Авто рухалося своєю смугою, коли просто перед ним, в порушення ПДР пересікаючи подвійну суцільну, раптом почала розвертатися інша автівка – Mazda. Зважаючи на несподіваність такого маневру, водій Toyota не встиг загальмувати, тож уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті удару було пошкоджено  передню частину Camry: капот, бампер тощо.

Втім, самостійно оплачувати ремонт свого авто, як і чекати відповідного відшкодування від винуватця ДТП, йому не довелося.

Страхова група «ТАС», де Toyota застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взялася до вивчення його обставин. Випадок було визнано страховим та згодом врегульовано – шляхом виплати належного відшкодування в розмірі завданих клієнтові збитків. Сума виплати склала 253996 грн.

Нагадаємо, навіть в умовах повномасштабної війни та воєнного стану Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист для понад 1 мільйона своїх клієнтів.

Так, за даними профільного видання Insurance TOP, за підсумками І півріччя 2022 року, включаючи понад чотири місяці війни, СГ «ТАС» увійшла в ТОП-3 найбільших страховиків країни за обсягом виплачених відшкодувань. І при цьому посіла перше місце за вказаним показником серед компаній з виключно українським капіталом.

Залишається додати, що згідно з рейтингами видання СГ «ТАС» за результатами січня – червня поточного року традиційно увійшла до числа безперечних лідерів ринку автострахування України. Так, компанія очолила рейтинги страховиків в сегментах обов’язкової та добровільної «автоцивілки», посіла перше місце за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та увійшла до «п’ятірки» найбільших компаній на ринку страхування наземного транспорту.