СГ «ТАС» виплатила понад 545 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила понад 545 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

Якість та оперативність врегулювання збитків – найважливіший для клієнта критерій роботи страхової компанії. Усвідомлюючи, яке велике значення має для страхувальника те, наскільки швидко, без зайвої тяганини та в якому обсязі він отримує належне страхове відшкодування, Страхова група «ТАС» особливої уваги приділяє питанням врегулювання страхових випадків, постійно вдосконалюючи відповідні бізнес-процеси для забезпечення максимальної зручності клієнтів та мінімізації строків виплат.

І такий підхід дає свої результати: так, за статистикою, середній строк виплати за договором КАСКО за підсумками минулого року склав 12 днів, при цьому майже 40% страхових випадків за договорами страхування наземного транспорту було врегульовано ще швидше – в строк до п’яти робочих днів. Водночас середній термін здійснення страховиком виплати за полісом обов’язкової «автоцивілки» торік склав 21 день, що набагато менше як терміну врегулювання, визначеного законодавством, так і середнього строку виплати в цілому по ринку ОСЦПВ.

Загалом 2020 року за укладеними договорами страхування СГ «ТАС» виплатила рекордні 887,58 млн грн, з яких 735,21 млн грн – за договорами автострахування.

Днями СГ «ТАС» здійснила чергову велику виплату за договором «Правильне КАСКО»: страхове відшкодування в розмірі 545382 грн було перераховано власникові автомобіля Toyota C-HR Hybrid, пошкодженого в результаті аварії, що сталася на Хмельниччині.

На слизькій дорозі водій Toyota не впорався з кермуванням та допустив зіткнення з автомобілем  BMW Х5. Внаслідок сильного удару значних пошкоджень зазнали обидві автівки. Зокрема в застрахованого СГ «ТАС» автомобіля було пошкоджено обидва передні крила, капот, передній бампер, двигун, розбито обидві блок-фари та решітку радіатора. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно врегулювала, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування – в розмірі понесених ним збитків.

Залишається додати, що загалом, як свідчать дані страховика за І квартал поточного року, щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування 4,53 млн грн страхових відшкодувань, з яких 3,69 млн грн – за полісами обов’язкової «автоцивілки», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.