Порушення клієнтом ПДР коштувало СГ «ТАС» майже чверть мільйона гривень

Порушення клієнтом ПДР коштувало СГ «ТАС» майже чверть мільйона гривень

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: майже чверть мільйона гривень компанія виплатила за фактом пошкодження в ДТП автомобіля Toyota RAV4 Hybrid, застрахованого за договором «Правильне КАСКО».

Аварія, в якій зазнав пошкоджень кросовер, сталася у Львові внаслідок порушення водієм правил дорожнього руху. Виїжджаючи з другорядної дороги, він вирішив «проскочити» перед фургоном Fiat Ducato, що рухався головною дорогою, але, як це часто-густо і трапляється, не встиг. В результаті зіткнення було пошкоджено обидва авто. Так, у Fiat, удар по якому прийшовся з правого боку, було деформовано передні крило та двері. Пошкодження, яких зазнав автомобіль винуватця аварії, виявилися численнішими: капот, передній бампер, переднє праве крило, одна «протитуманка» та одна блок-фара.

Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала страховий випадок та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором «Правильне КАСКО» врегулювала. Компанією було організовано проведення експертизи, за висновком якої було визначено розмір збитків автовласника внаслідок страхового випадку, що склали 249378 грн. Саме цю суму оперативно і в повному обсязі і виплатила СГ «ТАС» в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, попри війну та воєнний стан в країні, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи якісний та надійний страховий захист своїм клієнтам. Так, за п’ять місяців від початку року компанією було виплачено за укладеними договорами страхування в якості страхових відшкодувань  майже 385 млн грн, з яких понад 313 млн грн – за договорами КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та полісами «Зелена картка».