Майже 490 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений VW Touareg

Майже 490 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений VW Touareg

Навіть найменша помилка на дорозі, секундна неуважність за кермом подеколи коштує дуже дорого.  В цьому нещодавно мав прикру нагоду переконатися один із клієнтів СГ «ТАС», власник кросовера Volkswagen Touareg. 

Аварія, в якій було пошкоджено його автомобіль, сталася на трасі в Дніпропетровській області.

Здійснюючи обгін автівки марки Ford, що їхала перед ним, водій VW Touareg не помітив інший транспортний засіб і в результаті допустив зіткнення. Внаслідок аварії зазнали пошкоджень обидва автомобілі. Так, у Ford було пошкоджено ліву частину кузову: обидва крила, одні двері, а також передній бампер.  В свою чергу, у Touareg через удар було пошкоджено крило, задні праві двері, передній бампер, розбито блок-фару.

Страхова група «ТАС», де кросовер було застраховано за програмою «2 зірки» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань врегулювала його, в повному обсязі виплативши належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 489432 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно посідає провідні позиції на вітчизняному страховому  ринку, зокрема в сегменті автострахування. Так, за даними авторитетного спеціалізованого видання Insurance TOP, компанія міцно утримує місце лідера на ринку обов’язкової «автоцивілки», очолює рейтинг страховиків в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, а також входить в ТОП-5 найбільших компаній на ринку КАСКО.

Продуктова лінійка СГ «ТАС» включає в себе широкий перелік договорів, в тому числі з автострахування, що передбачають можливість вільного комбінування страхових ризиків та різноманітних опцій в залежності від актуальних потреб страхувальників та їх фінансових можливостей. Таким чином, кожен клієнт може обрати для себе оптимальний варіант страхового покриття, що відповідатиме його запитам щодо рівня страхового захисту, і за прийнятною для себе ціною.