Понад 900 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за вдарене вантажівками авто

Понад 900 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за вдарене вантажівками авто

Ця жахлива аварія, в якій зазнав численних пошкоджень застрахований СГ «ТАС» позашляховик VW Touareg, сталася на Одещині.  Власне, ніщо не віщувало біди: світлий час доби, прекрасна видимість, щойно відремонтована траса, чудова сонячна погода. VW Touareg рухався своєю смугою, аж раптом його ззаду несподівано «наздогнала» вантажівка DAF. Удар був настільки сильним, що кросовер винесло на сусідню смугу, де в нього влетіла ще одна фура. 

Лише дивом можна назвати те, що в результаті цієї аварії ніхто з водіїв не постраждав, однак її наслідки для самого позашляховика виявилися катастрофічними.  Touareg зазнав численних і настільки серйозних пошкоджень, що, за висновком експертів, ремонтувати його вже було просто недоцільно.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та в передбачений умовами договору термін врегулювала його, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 914357 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже впродовж багатьох років міцно утримує позиції лідера ринку автострахування України та має репутацію надійного і стабільного страховика, чиї продукти користуються незмінною популярністю і попитом у вітчизняних автомобілістів і чий сервіс відповідає найвищим світовим стандартам.

Щодня Страхова група «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 4,5 млн грн страхових відшкодувань, з яких 3,7 млн грн – за обов’язковою «автоцивілкою», «Зеленою карткою» та договорами КАСКО.