За пошкоджений в ДТП позашляховик СГ «ТАС» виплатила 982 тис. грн

За пошкоджений в ДТП позашляховик СГ «ТАС» виплатила 982 тис. грн

Чергову велику виплату за договором страхування наземного транспорту днями здійснила Страхова група «ТАС».

Відшкодування в розмірі 982000 грн було виплачено компанією за пошкоджений в результаті аварії автомобіль VW Touareg.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на Тернопільщині. Позашляховик їхав в транспортному потоці за вантажним автомобілем ГАЗ-5312, коли раптом вантажівка, заздалегідь не сповістивши інших учасників дорожнього руху про свій намір відповідним сигналом «повортників», несподівано почала різко повертати ліворуч.  Намагаючись уникнути зіткнення, водій VW вдався до екстреного гальмування, викрутив кермо, однак запобігти удару, на жаль, так і не вдалося. Більше того, в результаті зіткнення позашляховик відкинуло на бордюр, зачепивши який він вилетів на узбіччя.

На відміну від ГАЗ, в якого в ДТП було пошкоджено лише переднє ліве крило, для Touareg наслідки удару виявилися досить серйозними. Так, було пошкоджено капот позашляховика, передні праві крило та двері, шини обох передніх коліс, бампер, розбито лобове скло, дзеркало заднього виду тощо.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та оперативно врегулювала, в повному обсязі виплативши належне страхове відшкодування – в розмірі завданих автовласникові збитків.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» входить до числа лідерів ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів страхування, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Так, лише за минулий рік компанією було врегульовано 8337 страхових випадків за договорами КАСКО. При цьому загальний обсяг виплат СГ «ТАС» за договорами страхування наземного транспорту за підсумками 2022 року сягнув 251,5 млн грн.