СГ «ТАС» виплатила 362 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

СГ «ТАС» виплатила 362 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

За даними патрульної поліції, в Україні за останній рік суттєво зросла аварійність на дорогах. Так, кількість дорожньо-транспортних пригод за січень – серпень поточного року на 17,8% перевищила відповідний показник за вісім місяців 2020-го. Серед основних причин аварій правоохоронці називають порушення правил маневрування, перевищення безпечної швидкості, недотримання дистанції, порушення проїзду перехресть, керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Як свідчить статистика, в містах аварії стаються частіше, аніж у невеличких населених пунктах та на трасах. І це зрозуміло, зважаючи на інтенсивність руху на міських дорогах, велику кількість автотранспорту, низьку пропускну здатність багатьох міських магістралей та щільність забудови.

Втім, казати про те, що за межами міста аварії – рідкість, теж було б щонайменше перебільшенням. Щоправда, причини в них інші. І досить часто вони пов’язані із тваринами.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» кросовер Mitsubishi ASX, сталася на Черкащині. Автомобіль рухався майже порожньою трасою, як раптом просто перед ним на дорогу з лісу вибіг заєць. Намагаючись уникнути наїзду на тварину, водій різко вивернув кермо, але не впорався з керуванням, не втримав машину, і вона вилетіла в лісосмугу, де перекинулася в кювет.

На щастя, і водій, і тварина в результаті аварії не постраждали. А ось автомобіль зазнав суттєвих пошкоджень. Зокрема, внаслідок інциденту було пошкоджено чотири двері та обидва бампери Mitsubishi.

Втім, оплачувати ремонт з власної кишені власникові автомобіля не довелося – завдяки наявності договору «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС». Страховик, вивчивши обставини автопригоди, швидко врегулював страховий випадок,  виплативши страхувальникові належне відшкодування в розмірі 361700 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» є одним з найпопулярніших страхових продуктів серед вітчизняних автомобілістів. Його головними перевагами є покриття максимального переліку страхових ризиків, широка територія дії, оптимальні строки виплат та якісний супровід клієнта страховиком впродовж всього періоду дії договору – від етапу оформлення і до врегулювання збитків в разі настання страхового випадку.