СГ «ТАС» запускає новий проект «Захисти себе та Україну»

СГ «ТАС» запускає новий проект «Захисти себе та Україну»

Зараз майже всі бізнеси та звичайні люди намагаються допомагати ЗСУ – жертвують гроші в благодійні фонди або напряму. Ця підтримка дає змогу купляти для українського війська медикаменти, тепловізори, автомобілі, байрактари і навіть супутники. Це рятує життя та наближає нашу перемогу. Але з кожним місяцем війни потік коштів на підтримку армії зменшується. Напевно, є велика частина людей, які не проти допомогти, але не знають, як це зробити, не вірять постам в ФБ або в них просто не питали.

Раніше ми про це не дуже говорили, але СГ «ТАС» від початку війни бере участь в різних проектах, направлених на забезпечення та допомогу армії. За цей час реалізовано більше 100 маленьких та великих проектів на суму понад  3 млн грн – це тепловізори, бронежилети і багато всього іншого.

Але найбільше проектів реалізовано саме в медичному забезпеченні – там, де це найбільш необхідно. Але, на жаль, потреби в медичному забезпеченні значно і значно більші.  Тому ми вважаємо, що настав час об’єднати наші зусилля і зробити максимум для наближення нашої перемоги.

Основна ідея проекту «Захисти себе та Україну»:

клієнт, який вирішив допомогти ЗСУ, отримає захист для себе, а також  допоможе захистити життя та здоров’я наших воїнів.

При цьому клієнт самостійно вибирає, на яку суму готовий допомогти. Крім того, чим більша сума допомоги – тим більший захист отримує сам клієнт.

Як це працює:

клієнт обирає суму платежу (від 200 до 1 000 грн) та отримає на власний захист від 50 000 до 250 000 грн (чим більший платіж, тим більша сума захисту).

100 грн від суми платежу йде на забезпечення захисту клієнта,

решта спрямовується на захист життя та здоров’я наших воїнів!

Власне тому продукт і називається «Захисти себе та Україну».

Для прикладу: при платежі в 200 грн на потреби ЗСУ буде спрямовано 100 грн, при платежі в 300 грн – на допомогу армії піде вже 200 грн, при платежі  400 грн – відповідно 300 грн  тощо. І найбільший внесок на фінансування армії в розмірі 900 грн з одного полісу передбачає укладення договору, страховий платіж за яким  становить 1000 грн.

На що ми будемо збирати гроші? Як виходить з назви продукту "Захисти себе і Україну" – на захист наших захисників: на медикаменти та інше медичне обладнання:

- перев'язувальні матеріали;

- кровоспинні турнікети;

- знеболювальні препарати + антибіотики;

- укомплектовані аптечки першої допомоги;

- медичний інструментарій для польових госпіталів тощо.

Звіти про витрачені кошти СГ «ТАС» щомісяця оприлюднюватиме на офіційному сайті компанії. 

Ми переконані: в нас з вами все вийде!

Долучайтесь до нашої ініціативи – наближаймо Перемогу разом!

Слава Україні!