Оголошено ім‘я переможця акції від СГ «ТАС» - «Ми з 1998 року»

Оголошено ім‘я переможця акції від СГ «ТАС» - «Ми з 1998 року»

В СГ «ТАС» підведені підсумки акції «Ми з 1998 року», приуроченої до 19-ї річниці з дня заснування компанії.
Нагадаємо, участь в акції брали всі власники акаунтів в мережі Facebook, які розмістили на своїй сторінці свою світлину, датовану 1998 роком, у фірмовій рамочці від Страхової групи «ТАС», додавши хештеги #Миу1998році #ТАС1998 #Madein1998. Крім того, для участі в акції користувачі мали вказати в якості місця перебування TAS Insurance Group.

За умовами акції, її переможцем визнається автор фото, що набрало найбільшу кількість уподобань.
Слід зазначити, що акція викликала неабиякий інтерес у користувачів мережі Facebook, і це зрозуміло, адже, окрім нагоди поринути у приємні спогади та пригадати найяскравіші моменти життя, учасники акції змагалися ще й за її головний приз – сучасний смартфон Xiaomi Redmi 4A.

І ось довгоочікуване оголошення імені переможця! А точніше, переможниці, адже головний приз від іменинниці виграла чарівна Наталія Купіна з Харкова, фото-спогад якої набрав найбільшу кількість «лайків» - 670!

До речі, за звання переможця акції останніми днями розгорнулася справжня боротьба – відрив переможниці від найближчого «конкурента» склав лише… 3 голоси! Тож боротьба була запеклою! А визначення переможця – прозорим та справедливим!
Отже, вже найближчим часом приз буде передано законній власниці.