За пошкоджений Audi СГ «ТАС» виплатила 392 тис. грн

За пошкоджений Audi СГ «ТАС» виплатила 392 тис. грн

Аварія із застрахованим СГ «ТАС» кросовером Audi Q7 сталася в Київській області. Під час руху водій вантажного автомобіля Mercedes Atego, що їхав за Q7, несподівано втратив контроль над великою машиною та допустив зіткнення з кровосовером. Зважаючи на габарити вантажівки та її чималу швидкість, зрозуміло, що наслідки удару виявилися суттєвими. Так, в результаті аварії було серйозно пошкоджено задню частину кузову Audi: бампер, кришку багажного відсіку та ліхтар. Згідно з висновком експертизи, збиток власника кросовера в результаті ДТП склав 392090 грн.

Страхова група «ТАС», де автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно здійснила виплату страхового відшкодування в обсязі понесених страхувальником збитків.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС» входить до числа найпопулярніших у вітчизняних автомобілістів продуктів з автострахування. Так, серед основних переваг договору автовласники відзначають покриття максимального переліку страхових ризиків, які страхувальник може комбінувати в залежності від власних потреб, розширені можливості в частині виплат без надання довідки компетентних органів, відсутність необхідності укладання додаткових угод в разі розширення території страхування, оптимальні строки здійснення страхових виплат, оплату страховиком витрат на порятунок авто, евакуатор тощо.