За 100 днів повномасштабної війни СГ «ТАС» прийняла та опрацювала понад 63 тисячі звернень клієнтів

За 100 днів повномасштабної війни СГ «ТАС» прийняла та опрацювала понад  63 тисячі звернень клієнтів

Забезпечувати надійний страховий захист своїм клієнтам за будь-яких обставин, бути разом із ними за будь-яких умов та надавати необхідну підтримку в найскрутніші моменти їх життя – саме ці принципи покладені в основу діяльності будь-якого відповідального страховика. І саме на цих засадах завжди будувала свою роботу Страхова група «ТАС», якій довіряють свій страховий захист понад 1 млн українців.

Наочним підтвердженням цьому стала робота компанії під час повномасштабної війни рф проти України. Із самого першого дня вторгнення росії і дотепер компанія ані на хвилину не припиняла працювати, забезпечуючи гідний страховий захист своїм клієнтів, в режимі 24/7 фіксуючи й опрацьовуючи їх звернення та надаючи всебічну інформаційно-консультаційну підтримку. Так, лише впродовж одного 24 лютого, коли всі перебували в стані шоку та паніки, контакт-центр СГ «ТАС» продовжував працювати у штатному режимі, зареєструвавши за цей день понад 100 страхових випадків за договорами страхування майна та транспорту та надавши понад 500 консультацій клієнтам!

Загалом за 100 днів повномасштабного вторгнення росії фахівцями контакт-центру компанії  та власної служби медичного асистансу було прийнято та  опрацьовано сумарно 63289 телефонних звернень клієнтів, пов’язаних як із пошкодженням транспортних засобів та майна, так і з проблемами із здоров’ям застрахованих осіб. При цьому, як зазначають в компанії, починаючи із 1 квітня і до сьогодні  кількість звернень клієнтів щодня стрімко збільшується.

Зауважимо, що, згідно зі статистикою медасистансу, за час війни суттєво змінилася загальна проблематика питань, з якими зверталися клієнти. Так, на тлі стресу збільшилася частота випадків, пов’язаних із захворюваннями серцево-судинної системи, органів травлення та нервової системи. Водночас значно поменшало звернень щодо ГРВІ та коронавірусної інфекції.

Варто зазначити, що війна внесла свої корективи і в організацію роботи самого контакт-центру та служби медичного асистансу. Із першого дня російського вторгнення весь персонал цих підрозділів було переведено на дистанційну роботу. Та, якщо під час «коронавірусного» карантину співробітники працювали онлайн, перебуваючи на території України, то цього разу ситуація була іншою: деякі фахівці через війну евакуювалися за кордон, однак завдяки застосуванню сучасних технічних рішень, це не стало на заваді в їх роботі. Тож, де б не перебували спеціалісти – чи то в Україні, чи поза її межами, – вони продовжували та продовжують працювати, в повному обсязі забезпечуючи надання клієнтам якісних страхових послуг.

Відповідним чином, із урахуванням реалій війни, але при цьому дотримуючись високих стандартів якості обслуговування клієнтів, було переформатовано і організацію надання медичних послуг службою медасистансу СГ «ТАС». Так, на територіях активних бойових дій основна медична допомога клієнтам здійснювалась фахівцями в режимі онлайн-консультацій лікарів. Водночас для хворих, які потребували допомоги в умовах стаціонару, фахівці медасистансу намагались за можливістю організувати медичне транспортування в безпечніші регіони. Крім того, зусиллями фахівців служби було організовано систему пошуку та доставки дефіцитних ліків: так, спеціалісти медичного асистансу шукали наявні залишки по аптечних мережах, а працівники компанії та волонтери допомагали доставляти їх за місцем перебування застрахованих осіб.

Додамо, що з метою оперативного надання допомоги застрахованим, які перебували в найгарячіших точках України, та пришвидшення виплат фахівцями компанії було спрощено процедуру врегулювання – в режимі онлайн.

Варто зазначити, що підтримка асистансу – зокрема в частині  організації процесу лікування, пошуку ліків, інформаційно-консультаційної допомоги тощо – надавалася абсолютно за всіма випадками, про які СГ «ТАС» було повідомлено – незалежно від того, чи було включено військові ризики в страхове покриття за укладеним договором чи ні. Допомогу отримали всі застраховані, в тому числі люди, які зазнали поранень внаслідок бойових дій.