За пошкоджену в аварії вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 660 тис. грн

За пошкоджену в аварії вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 660 тис. грн

Сумно закінчилася «несподівана зустріч» двох вантажівок на трасі на Полтавщині. На звуженій ділянці дороги застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль  DAF FT не зміг «розминутися» з іншою вантажівкою – MAN  TGX, що рухався по зустрічній смузі. На щастя, в результаті зіткнення двох ваговозів ніхто з людей не постраждав, однак обидві машин  зазначили значних пошкоджень. Зокрема, в DAF було пошкоджено ліве крило, капот, бампер, решітку радіатора, диск колеса, розбито вітрове скло, дзеркало,  а також протитуманні та блок-фари.

Як засвідчила експертиза, збиток власника застрахованої СГ «ТАС» вантажівки внаслідок інциденту, що його згодом було визнано страховим випадком, склав 660485 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором «Правильне КАСКО» оперативно і в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.

Нагадаємо, продуктова лінійка СГ «ТАС» включає в себе цілу низку різноманітних договорів автострахування, розрахованих на всі сегменти автовласників – з різними потребами в страховому захисті, різним водійським досвідом та різними фінансовим можливостями. «Правильне КАСКО» –  один з найпопулярніших договорів страхування наземного транспорту в лінійці компанії, що заслужено користується попитом у українських автомобілістів.  Серед основних переваг вказаного договору варто відзначити мінімум виключень зі страхового покриття, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, максимальний набір страхових ризиків з можливістю їх комбінувати за бажанням страхувальника тощо. Виплати за договором «Правильне КАСКО» здійснюються впродовж 15 робочих днів за всіма страховими випадками, крім знищення чи незаконного заволодіння авто, за якими відшкодування виплачується в термін до 25 днів.