За двома страховими випадками СГ «ТАС» виплатила понад 215 тис. грн

За двома страховими випадками СГ «ТАС» виплатила понад 215 тис. грн

Одразу дві великі виплати за договорами «ЄвроКАСКО 5 зірок» здійснила днями Страхова група «ТАС».

Так, 109 192 грн виплатила Страхова група «ТАС» власнику автомобіля Škoda Fabiа, застрахованого за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок». Аварія, в якій було пошкоджено автівку, сталася в столиці. Рухаючись однією з найжвавіших київських вулиць під час сильного дощу, водій Fabiа не помітив знак «Дати дорогу», внаслідок чого допустив зіткнення з позашляховиком, що виїхав на перехрестя з іншої вулиці. Страхова група «ТАС», виконуючи свої зобов‘язання за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» в стислий термін і в повному обсязі здійснила виплату страхового відшкодування, мінімізувавши таким чином негативні наслідки аварії для свого клієнта.

В свою чергу, відновлювальний ремонт автомобіля Оpel Insignia, застрахованого за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО 5 зірок», коштував СГ «ТАС» 105 816 грн. Аварія, в результаті якої було пошкоджено автівку, сталася у Львові. Клієнт Страхової групи «ТАС», перебуваючи за кермом свого автомобіля, вчасно не зорієнтувався на дорозі, не встиг загальмувати, внаслідок чого допустив зіткнення з VW Golf, що їхав попереду. Подія була визнана страховою, і Страхова група «ТАС» оперативно перерахувала належне страхове відшкодування на ремонт автомобіля.


Нагадаємо, в рамках договору «ЄвроКАСКО 5 зірок» кожен автовласник може обрати для себе оптимальний варіант страхового захисту за однією з п‘яти програм, що відрізняються між собою страховим покриттям, опційним наповненням та, відповідно, страховим тарифом.