За двома договорами «ЄвроКАСКО» СГ «ТАС» виплатила понад 352 тис. грн

За двома договорами «ЄвроКАСКО» СГ «ТАС» виплатила понад 352 тис. грн

Одразу дві великі виплати здійснила днями Страхова група «ТАС» за договорами «ЄвроКАСКО 5 зірок».
Так, відшкодування в розмірі 184 874 грн було перераховано власникові автомобіля Honda CR-V, який потрапив в аварію на Черкащині. В автівку клієнта СГ «ТАС» на повній швидкості врізався автомобіль Nissan, що при обгоні виїхав на зустрічну смугу. В результаті лобового зіткнення було повністю розбито передню частину Honda CR-V.

В свою чергу, за розбиту в ДТП автівку Skoda Octavia, також застраховану за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок», Страхова група «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 167 212 грн. Водій авто не впорався з керуванням, в результаті машину відкинуло на узбіччя, де вона влетіла в кювет. Аварія сталася на Хмельниччині.

Додамо, що обидва автомобілі було застраховано СГ «ТАС» за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» - інноваційний страховий продукт, розроблений спеціалістами СГ «ТАС» під потреби різних сегментів автовласників, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування. Договір включає в себе п‘ять програм страхування, з різним наповненням та різної вартості. В залежності від власних потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей автовласник в рамках договору може обрати оптимальний варіант страхового захисту свого авто. При цьому мінімальний тариф за договором становить лише 0,99%.