СГ «ТАС» отримала черговий «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес»

СГ «ТАС» отримала черговий «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес»

Авторитетне видання «БІЗНЕС» в рамках традиційного проєкту «Фінансовий Оскар» підвело підсумки читацького онлайн-голосування за найкращих страховиків країни.

Отже, за результатами голосування Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила своє безперечне лідерство на ринку «автоцивілки», посівши перше місце у відповідній номінації.
Нагадаємо, за підсумками минулого року СГ «ТАС» вкотре очолила рейтинг страховиків, що працюють на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, як за обсягом залучених платежів, так і за сумою виплачених відшкодувань.

Додамо, що за даними Моторного (транспортного) страхового бюро України, СГ «ТАС» традиційно входить до числа страховиків, які найшвидше врегульовують страхові випадки та здійснюють виплати за полісами ОСЦПВ.
Тож цілком закономірно, що такі досягнення були гідно оцінено насамперед споживачами і саме СГ «ТАС» отримала нагороду та заслужене визнання.

Втім, престижний кубок СГ «ТАС» одержала компанія не лише як лідер ринку «автоцивілки». Так, за свої досягнення в сфері страхування юридичних осіб компанія увійшла до числа володарів премії «Фінансовий Оскар» в номінації «Корпоративний партнер».

Залишається додати, що, окрім безпосередньо страхових компаній, визнаних лідерами ринку в певних сегментах, в рамках проєкту були визначені найкращі з кращих представників страхового бізнесу України, гідні високого звання «Особистість страхового ринку», перше місце серед яких посів Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук.