СГ «ТАС» визнано найпрофесійнішим страховиком країни

СГ «ТАС» визнано найпрофесійнішим страховиком країни

Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила звання одного з визнаних лідерів страхового ринку України, здобувши перемогу у номінації «Найпрофесійніша страхова компанія» проекту «Фінансовий Оскар», заснованого найвпливовішим діловим виданням країни «Бізнес».

Як зазначають експерти, в основу оцінювання страховиків за рівнем професіоналізму було покладено як фінансові показники компаній за минулий рік і розмаїття страхових продуктів для різних сегментів страхувальників, так і якість обслуговування клієнтів впродовж всього періоду дії договору страхування.

Крім того, при визначенні переможців рейтингу аналітики брали до уваги такі параметри, як динаміка розвитку продажів страхових продуктів, розгалуженість регіональної мережі компанії, що забезпечує надання страхових послуг клієнтам навіть у найвіддаленіших куточках країни, а також якість врегулювання збитків.

Нагадаємо, торік Страховою групою «ТАС» було укладено понад 1,9 млн договорів страхування з 1,02 млн клієнтів. При цьому обсяг надходжень компанії сягнув рекордних показників, перевищивши 1,38 млрд грн.