СГ «ТАС» виплатила понад 300 тис. грн за договором КАСКО

СГ «ТАС» виплатила понад 300 тис. грн за договором КАСКО

Страхове відшкодування в розмірі 332 100 грн виплатила Страхова група «ТАС» власникові автомобіля Infinity, викраденого в середмісті столиці.

Клієнт СГ «ТАС», житель міста Кам‘янське Дніпропетровської області, приїхав в Київ у справах. Проводивши зустріч в одному з бізнес-центрів міста, він заздалегідь залишив своє авто на одній з найближчих вуличок. По закінченню ж зустрічі, що тривала півгодини, свою машину на місці він вже не знайшов.

Розшуки по гарячих слідах результатів не дали. Тож, поки поліція розшукує невідомих, які викрали автівку,Страхова група «ТАС», визнавши інцидент страховою подією, оперативно здійснила виплату належного за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» відшкодування.

Нагадаємо, вказаний договір включає в себе п‘ять програм страхування, що розраховані під різні потреби автовласників.

Зокрема, програма «1 зірка» захищає власника авто на випадок виключно викрадення або знищення застрахованого транспортного засобу. Відповідно, за програмою «2 зірки» автовласник отримає відшкодування також в разі значних пошкоджень автомобіля, а за програмою «3 зірки» - й у разі дрібних пошкоджень. Страхувальники, які обирають програму «4 зірки», до того ж, можуть самостійно визначати СТО для проведення ремонту автівки та мають право на отримання відшкодування без надання довідок компетентних органів. В свою чергу, програма «5 зірок» забезпечує максимальний захист транспортного засобу, розширене страхове покриття, прискорену виплату страхового відшкодування тощо. Таким чином, в залежності від власних потреб та фінансових можливостей кожен автовласник може обрати для себе оптимальний варіант страхового захисту свого автомобіля в рамках одного договору страхування, що відповідає найвищим європейським стандартам. Залишається додати, що мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» становить 0,99%.