За підсумками 2021 року СГ «ТАС» увійшла в ТОП-3 страховиків країни

За підсумками 2021 року СГ «ТАС» увійшла в ТОП-3 страховиків країни

Авторитетне профільне видання Insurance TOP підвело підсумки роботи страхового ринку за 2021 рік.

Отже, як свідчать оприлюднені рейтинги, за минулий рік СГ «ТАС» продовжувала зміцнювати позиції на ринку, покращивши свої показники в усіх його сегментах.

Так, за результатами 2021 року СГ «ТАС» вчергове посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки» та очолила рейтинг страховиків на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. Першою за результатами року стала СГ «ТАС» і за обсягом виплат, здійснених за полісами «Зелена картка».

На ринку страхування наземного транспорту СГ «ТАС» посіла шосте місце.

Втім, не автострахуванням єдиним. За підсумками 2021 року компанія суттєво зміцнила свої позиції й на ринку особистого страхування. Зокрема в сегменті страхування на випадок хвороби СГ «ТАС» стала п’ятою, тоді як за результатами 2020-го посідала шосте місце. На одну сходинку піднялася компанія і в сегментах добровільного медичного страхування та страхування від нещасних випадків, посівши відповідно восьме і дев’яте місця у вказаних рейтингових таблицях. В свою чергу, на ринку страхування медичних витрат СГ «ТАС» стала сьомою.

Покращила свої позиції компанія і на ринку страхування фінансових ризиків: шосте місце проти дев’ятого за результатами 2020-го. Шосту сходинку рейтингу посіла СГ «ТАС» і на ринку страхування цивільної авіації, хоча за підсумками позаминулого року була десятою.

Водночас в сегменті страхування від вогню та вогневих ризиків СГ «ТАС» посіла сьоме місце, «перестрибнувши» за рік одразу три сходинки у рейтинговій таблиці.

Загалом за результатами минулого року СГ «ТАС» традиційно увійшла до ТОП-3 найбільших страховиків країни за обсягом залучених платежів – як валових, так і чистих. Крім того, компанія стала третьою за показником прямого страхування.